Help jij ons aan de overwinning?

16 Juni 2024

Help jij ons aan de overwinning?

"We hebben nog vier maanden om een meerderheid van de Overijsenaars te overtuigen dat Team 3090 de beste optie is voor een groen, dynamisch en sociaal Overijse." - Bruno Eugène

We hebben nog 4 maanden voor de lokale verkiezingen van 13 oktober. Vier maanden om een meerderheid van de Overijsenaars te overtuigen dat Team 3090, het kartel van Groen Overijse, Open VLD & Verenigd Overijse, de beste optie is voor een groen, dynamisch en sociaal Overijse.

Dat zal niet vanzelf gebeuren... Maar als we op de talenten en inzet van velen onder jullie mogen rekenen, dan geraken we er wel!

Heb jij tijd en zin om:
• Mee te werken aan de communicatie (schrijven, posten, foto's maken, campagnes bedenken, filmen, video's monteren, vertalen, noem maar op). Alle vormen van creativiteit zijn welkom!
• Mee te helpen campagne voeren: deur-aan-deur bezoeken (een bewezen methode om kiezers te overtuigen!), folders ronddragen, een affiche thuis of op je auto (laten) plaatsen
Politiek inhoudelijk werk te doen: meedenken en -schrijven, copywriting en/of samenvatting van ons programma, thema's uitwerken...
Kandidaat Team 3090 te worden voor de lokale verkiezingen 
• Een debat thuis te organiseren
• Als vrijwilliger een handje toe te steken op onze evenementen, bijvoorbeeld de Big Jump op 9 juli en de Verenigingsmarkt op 24 augustus? We zoeken mensen om mee te organiseren, en om de dag zelf gewoon mee te doen. Het wordt plezant, zoveel is zeker. :-)

Wil jij ons graag een handje helpen? Aarzel niet contact op te nemen met onze voorzitter [email protected] of klik hier!